Au trăit MOMENTE DEOSEBITE! Surpriza pregătită de doi fraţi pentru părinţii lor

Andrei şi Natalia Alistari sunt căsătoriţi de 10 ani. S-au cunoscut când aveau câte 17 ani. Apoi Andrei a plecat în armată, la Buțeni, iar Natalia l-a așteptat 2 ani. Când era în armată îi scria  scrisori soţiei şi poezii. Nu au mult timp să stea împreună, pentru că soţul pleacă la muncă la Chișinău şi revine în sat doar în weekend. Andrei nu prea are timp să o surprindă des cu flori, sau alte daruri.

Astfel, copii lor, Veronica şi Adrian şi-au dorit ca părinţii să meargă la cinema. Iar visele devin realitate dacă ţi le doreşti cu adevărat şi dorinţele se împlinesc alături de Adrian Ursu, împreună cu echipa emisiunii „Vreau o Minune”.

Dorinţa copiilor a fost realizată la cinematograful Patria Loteanu. Aici eroii au urmărit un film de familie în 3D, iar mai apoi pe ecran a fost prezentat şi un film despre familia lor „ALISTAR”, în care copii le spun părinţilor cât de mult îi iubesc, iar vedete internaţionale şi-au mărturisit admiraţia pentru Andrei şi Natalia.

Protagonişti au fost: Angelina Jolie, Arnold Schwarzenegger r, Jackie Chan, Jim Carrey, Sylvester Stallone.

Părinţii au fost plăcut surprinşi de ceea ce au văzut şi pe alocuri emoţionaţi de cuvintele spuse cu multă dragoste de copii.

La final, soţii Alistari, au spus au avut o zi excepţională şi că vor mai veni la film împreuna cu familia, deoarece timpul petrecut cu cei dragi e de nepreţuit.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *