Despre noi

PRIME TV face minuni în cadrul super-producţiei „Vreau o Minune!”

S-a împrietenit cu delfinii şi a avut parte de cele mai tari emoţii de până acum. Este vorba despre o fetiţă cu handicap locomotor din satul Feşteliţa, raionul Ştefan Vodă.

Din cauza dizabilităţii, Maria nu se poate distra la fel ca semenii săi, şi rareori părăseşte casa. Datorită colegilor săi de şcoală şi echipei emisiunii „Vreau o Minune”, fetiţa a avut parte de o zi plină de surprize.

După ce i-a privit din tribune, Maria a pus mâna pe mamiferele marine şi s-a împrietenit cu ele.

Prietenii fetiţei şi echipa emisiunii „Vreau o minune” i-au mai făcut o surpriză – un scaun cu rotile. Astfel Maria va ieşi mai des din curtea casei.

De o altă supriză de vis a avut parte Victoria, una dintre gospodinele din satul Feşteliţa.

În ai săi 38 de ani, femeia a ştiut doar de grijile de la ţară, şi numai datorită fiicei sale şi echipei super producţiei „Vreau o minune” ea a ajuns la un centru SPA unde spune că pentru prima dată s-a simţit femeie.

Femeia a beneficiat de o şedinţă la cosmetolog, a fost răsfăţată de stilişti, după care şi-a înnoit garderoba. Schimbările au şocat-o la propriu.

„Nu imi venea să cred că sunt eu. Văd o doamnă care trebuie să fie dar eu o dată în viaţă sunt şi eu femeie”, a spus locuitoarea satului Feşteliţa, raionul Ştefan Vodă, Victoria.

A ajuns să îşi vadă visul de o viaţă realizat şi campionul satului la dame, Valeriu Gîrjău.

El a participat cu ajutorul echipei „Vreau o minune” la primul său turneu unde a pus-o în încurcătură pe dubla campioană a Moldovei.

Valeriu Gîrjău a jucat şi cu unul dintre interpreţii săi preferaţi, Mihai Ciobanu. Cei doi, au vorbit despre viaţă şi au cântat împreună despre casa părintească.

Poveştile realizate de super producţia „Vreau o minune” le puteţi revedea sâmbătă la ora 11:00 la Prime.