O femeie din Căuşeni a vizitat pentru prima dată un stilist

Visele devin realitate dacă ţi le doreşti cu adevărat, şi dorinţele se împlinesc alături de Adrian Ursu, împreună cu echipa emisiunii „Vreau o Minune”.

Havva Sircan şi-a dorit ca bunica ei, Liuba Rău, să meargă la salonul de înfrumuseţare, pentru că niciodată nu a fost pe mâina unui stilist profesionist.

Liuba Răbdău are 62 de ani și este din satul Căinari. Toată viața a muncit la ferma din sat, ca mulgătoare. Are cinci copii și șase nepoți. Nepoțica Havva a rămas în grija mătușii Liuba, de la vîrsta de trei ani. Mama Havvei, Tatiana Răbdău este stabilită cu traiul în Turcia, de 15 ani.

Datorită echipei „Vreau o Minune” bunica Liuba Răbdău pentru prima data a vizitat un salon de frumusețe. Aici, la fel pentru prima data a fost coafată și machiată. Apoi stilistii emisiunii i-au ales şi rochia potrivită.

Rezultatul final a fost spectaculos! Bunica era aşteptată de Havva, fecior dar şi alţi doi nepoţi. Aceştia abia de şi-au recunoscut mama şi bunica.

Momentul culminant şi surpriza pentru toţi a fost apariţia fiicei eroinei, Tatianei Răbdău – mama Havvei care a revenit din Turcia. De la atâtea emoţii Havva nici nu şi-a recunoscut mama.

Familia reîntrăgită şi noua imagine a bunicii au făcut această zi una specială pentru pentru familie.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *