Pasiunea pentru dans, mai presus de orice! Un tânăr din Râşcani, alături de ansamblul „JOC”

Legătura dintre fraţi este de-a dreptul uimitoare. În familia Ursan au crescut 3 flăcăi. Acum an an, fratele mai mare Dan a decedat în urma unui accident de motocicletă.

De atunci mezinul Denis este foarte ataşat de fratele mai mare Dorin, pentru care a şi scris o scrisoare pe care a expediat-o echipei „Vreau o minune”.

Dorin este pasionat de dans de mic. Urmăreşte toate concertele și prestaţiile ansamblului preferat şi tinde cândva să facă parte şi el din echipa „JOC”, trupa care duce faima ţării în toată lumea.

Acum Dorin îşi face studiile la Râşcani, la Colegiu, unde învaţă tehnologia produselor cosmetice. Nu şi-a neglijat deloc pasiunea şi dansează în ansamblul „Moştenitorii”, cu care participă la numeroase concursuri şi concerte.

Adrian Ursu, împreună cu echipa emisiunii „Vreau O Minune” şi datorită fratelui mai mic, i-a oferit şansa lui Dorin să vadă îndeaproape cum se face o repetiţie la JOC, şi a înţeles de câtă muncă şi răbdare e nevoie pentru ca să ajungi un dansator profesionist.

A văzut culisele ansamblului, vestiarele, garderoba, costumele pe care le poartă dansatorii, dar şi a luat câteva lecţii de dans de la fetele din Ansamblu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *