Poveste de dragoste la Ciuciuleni. Şi-au reunit destinele peste 55 de ani şi au jucat o nuntă de invidiat

Bunelul Toadere şi bunica Claudia din Ciuciuleni au avut parte de o adevărată minune, datorită dorinței scrise de Vasile Vasile Tusa.

Vasile şi-a dorit foarte mult ca cei doi să se căsătorească.

Bunelul Toader şi Bunica Claudia se ştiu de 55 de ani. Ea avea 16 şi el 22 de ani atunci când s-au cunoscut. Aşa cum Claudia era prea tânără, părinţii nu au fost de acord cu alegerea mirelui, astfel cei doi s-au despărţit. Fiecare și-a întemeiat o familie, au crescut copi.

Moş Toadere are trei fete, iar bunica Claudia – trei feciori. Toată viaţa au locuit în sate învecinate, dar nu s-au mai întâlnit niciodată din tinereţe. Peste 55 de ani, când bunicul Toadere a rămas fără soţie, ei s-au reîntâlnit. El i-a propus să fie împreună, fiind şi ea văduvă, mătuşa Claudia a acceptat.

Acum cei doi trăiesc îmrpeună, se ajută la gospodarie şi recunosc că nu au uitat niciodată unul de celălalt. Iar Vasile, nepotul bunicului Toader a îndrăgit-o foarte mult pe noua bunică. Astfel, a decis să scrie o dorinţă pentru ei.

Şi pentru că la „Vreau o minune” visele devin realitate, bunicii Toadere şi Claudia au jucat o nuntă imporvizată, în stil tradiţional la o vinărie din ţară. Ambii au purtat straie de nuntă, nu a lipsit buchetul miresei, sărutul mirilor şi masa de sărbatoare.

La „Vreau o minune”, bunici şi-au reunit destinele peste 55 de ani şi au jucat nunta pe care nu au avut-o niciodată.