Prezentator – Adrian Ursu

IMG_5624

Secretele unei emisiuni de succes sunt echipa de producție și, desigur, omul care aduce cuvântul în fața telespectatorilor. E lesne de înțeles că în această primăvară, în cadrul show-ului VREAU O MINUNE, acest om va spune mai mult decât slove. El va aduce zâmbetul și voia bună în școlile din țară, magia și speranța, și tot el va încerca să le insufle copiilor să nu renunțe vreodată la vise. El este Adrian Ursu, care pe lângă faptul că scrie muzică și cântă bine, a devenit în ultimii 15 ani unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV la noi în țară – admirat de adulți și adorat de copii.

Are la activ numeroase proiecte televizate, printre care renumitul show de pe PRIME – ”MOLDOVA ARE TALENT”, unde alături de Mircea Marco a dat tonul celui mai vizualizat concurs de talente din Republica Moldova, timp de doi ani. Despre faptul că mereu este în topurile muzicale din țară, probabil nici nu e necesar de amintit. Așa cum se cunoaște și faptul că Adrian nu s-a limitat în cariera sa la un singur gen de muzică. Notele i se potrivesc perfect și în partiturile folclorice, dar și în cele pop.

Interpretul a lansat până acum patru albume, însă una dintre cele mai mari realizări ale sale consideră că este concertul solo ”Unica”, în cadrul căruia a fost acompaniat de Orchestra ”Lăutarii” și Alex Calancea Band.

O altă mare realizare a sa e familia. Adrian este căsătorit și are o fetiță pe nume Maria-Andreea, pentru care, spune interpretul, ar face minuni tot restul vieții. Așa că, prezentatorul știe nu din auzite cum e să surprinzi copiii și să le faci viața mai frumoasă.

La VREAU O MINUNE, Adrian va afla care sunt cele mai ascunse și îndrăznețe dorințe ale celor mici pentru apropiații lor, și-i va ajuta să le realizeze.

IMG_5472