Şi-au dorit o ZI DE NEUITAT pentru diriginta lor. Nimeni nu se aştepta la un asemenea final

Maria Timotin este director adjunct la Gimnaziul din Porumbrei şi profesoara de clasele primare. Şi-a început activitatea de profesor, după absolvirea clasei a X-a.

Doamna  Maria are patru copii. Fiica este plecată de 12 ani în Spania, iar un fiu este de doi ani în Irlanda. Alţi doi feciori gemeni, de 21 de ani, sunt alături de ea.

Fiind pasionată de tradiţii şi folclor, doamna Timotin cânta de 11 ani, în Ansamblul de profesori „Datină” din localitate. Împreună susţin concerte locale şi raionale. Îi place mult să brodeze şi să tricoteze. Se mândreşte că la Muzeul din Cimişlia sunt păstrate relicvii din familia mamei.

Elevii săi din clasa a III au vrut să-i ofere o zi de neuitat dirigintei lor. Şi după cum ştim, visele devin realitate dacă ţi le doreşti cu adevărat şi dorinţele se împlinesc alături de Adrian Ursu, împreună cu echipa emisiunii „Vreau o Minune”.

Doamna profesoară Maria Timotin, împreună cu cei opt elevi, a avut parte de o vizită la Muzeul de Etnografie din Chişinău. Dar, vizită nu s-a dovedit a fi una obişnuită, deoarece printre exponatele din muzeu erau şi Surorile Osoianu, interpretele preferate ale profesoarei.

Supriză cea mare pentru profesoară a fost atunci când a cântat împreună cu artistele preferate.

La final, cei opt copii i-au adus un buchet de 35 de crizanteme – câte o floare pentru fiecare an de activitate şi un tort de toamna gătit de Irina Negară.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *